Bronckhorster bieren

foto

Bronckhorster Brewing Company

Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden.

Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen ze door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen ze verhalen oproepen over personen en plaatsen, die hun hebben geïnspireerd en die hun banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.

Het delen van deze passie met anderen is hun doel.

(Bron website Bronckhorster.beer)

 

Wij als Wijn & Dranken Huys Brummen zijn één van de negen trotse ambassadeurs voor deze prachtige brouwerij, gelegen op zeer korte afstand van Brummen. Als ambassadeur promoten wij zeer enthousiast alle speciaalbieren die de Bronckhorster Bierbrouwerij brouwt. Zowel het standaard assortiment als de Barrel aged serie.

Wij verkopen dan ook alle bieren die de brouwerij brouwt. Ook wordt er een speciaalbier voor Brummen gebrouwen, Brummens Blond.

Zie hieronder het huidige assortiment.

Diverse B.B.C. Barrel Aged varianten voorradig. Vraag in de winkel naar de actuele voorraad!!