Partyservice

Uw feest begint bij Wijn & Dranken Huys Brummen!

Verjaardag, jubileum, geslaagd of een andere reden. Er is vaak een reden voor een feestje!

Groot of klein, de partyservice van Wijn & Dranken Huys helpt u om er een feest van te maken waar uw gasten nog lang over na zullen praten!

Met de kennis en de materialen van Wijn & Dranken Huys hoeft u zich geen zorgen te maken dat het uw gasten aan iets ontbreekt. Glaswerk, tafels, barkrukken en drank(en), het is allemaal te regelen via info@slijterijbrummen.nl of via de slijter in de winkel.

Het is het bekende vraagstuk bij het organiseren van een feestje: hoeveel mensen komen er precies? En u haalt natuurlijk liever iets meer in huis dan dat uw gasten op het eind van de avond droog staan. Maar hoeveel meer? En wat doet u met alle drank die je overhoudt? Het Wijn & Dranken Huys begrijpt deze vragen volkomen en biedt u dé oplossing: u kunt 10 % van alle gekochte dranken (behalve fustbier) gewoon weer terug brengen. Zo heeft u altijd genoeg drank in huis en hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Van allerlei soorten drank, verhuur van een biertap, tot het glaswerk, van tafels tot spoelbakken, de partyservice van Wijn & Dranken Huys zorgt ervoor dat uw feest een succes wordt.